OSMANİYE / MERKEZ - Mevlana Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca ortaokul ve liselerde yapılacak 2. dönem 1. yazılı sınavlara yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

6 Şubat 2023 tarihinde "Yüzyılın Felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremde Osmaniye Halk Eğitim Merkezi'nde öğretmen olarak görev yapan Jülide SAKIZCI TÜLÜCE ve kızı Gülfem TÜLÜCE de hayatını kaybeden şehit öğretmenlerimiz arasıdaydı.

Şehit öğretmenimizin yakınları ve hayırseverler tarafından okulumuza kazandırılan kütüphanemizin açılışı 21 Aralık 2023 tarihinde Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK'ın katılımıyla gerçekleştiridi.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kütüphanemizin yapılmasına destek olan bütün hayırseverlerimize teşekür ediyoruz.